Thursday, 14 April 2011

Ben Ashaari Gegar Lagi

1. Letak header

2. Tajuk: BEN ASHAARI GEGAR LAGI dan linkkan ke entri ini

3. Tak susah.... dah siap, letakkan URL ke ruangan komen entri ini....

DONEEEE !!!!!



17 comments:

dwaty said...

gegar jgn taj gegar!!!

akutetapaku.com said...

hye geng blogger...

gegar..gegar..gegar..!!!
mcm tsunami....
gegarkan blog anda
tebaOOOOmmmMMMMM....

singgah2 lak di http://akutetapaku85.blogspot.com/

Sharinginfoz said...

ben selalu ada segmen macam2

SiS NaD said...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... DaTaNG TeRJaH DaRi BLoG aBG BeN... NaK KoTaKaN JaNJi TuK ZiaRaH RaKaN2 BLoGGeRS!~ (^_____^)V

JoM MeRiaHKaN DooNia BLoG MaLaYSia!~ (^_____^)V

Qaseh Qistina said...

gegar sini dari kump 6 abg ben

cik tipah lenggang said...

dgt gegar kt sini..:)

ch0ch01ic said...

salam blogger.kump 6 jugak!

umie mia said...

hai..singgah sini kasi gegar :)

http://ummiedamia.blogspot.com/

Amira Zemiesya said...

singgah sini ye~ hehe. gegar gegar :)

http://amierazemiesya.blogspot.com/

Lulu caldina said...

Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee

HajarRasdi [BdkKck] said...

KEBABOOMMM! bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi.. haha. salam singgah.. =)

http://bdkkck.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam singgah dari Nadh.. Nadh num 74 dalam group 3. .;)

Nadh kata Hidup Penuh Kejutan

Anak Ulu Cheka said...

assalam kasik gegar dari geng 9

Segmen : BEN ASHAARI GEGAR LAGI

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..
Shera dari kumpulan 2, datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

etiey.com© said...

salam kenal.

gegar dan follow!

http://www.etiey.com

FIRDAUS HUSAIN said...

hye...same grup 6, no. 63

http://5185studio.blogspot.com/

GEGAR!!!

Ly_Tulip said...

SALAM GEGARAN: Satu Hari Seratos Blog menyambong gegran nya ke kumpulan 6.. Kumpulan 1,2,3,4,dan 5 telah berjaya ku tawan... Kini tiba la pula giliran kumpulan 6.... Arap2, misi peribadi ni tercapai... Hehhe

*Peace Yo! :)