Friday, 6 May 2011

Ben Ashaari Gegar Blog May 2011




Seperti yang dijanjikan , BEN ASHAARI.COM kembali dengan GEGAR 1000 BLOG bersama sama blog blog yang terkini ... Tak kira mana mana blog pon leh join.. Blog lucah je tak leh .. hehehe..

Yang pertama,  aku nak mintak jasa baik korang untuk undi aku di SINI dan juga rakan rakan seperjuangan di SINI ... Tu je.. okeh ? Terima kasih pada yang sudi ..

Yang kedua , satu gathering besaran bersama bloggers akan dibuat dalam minggu depan pada hari Sabtu bersamaan 14hb May 2011 .. Sebarang kemaskini akan diberitahu kelak .. Cuma harap korang dapat freekan pada tarikh tersebut .. Mana mana blogger leh join ! Jangan sempitkan fikiran.. Femes atau tidak , join jer.. Dibenarkan bawa keluarga tersayang.. awek ke.. tunang ke... bawak jer ..

Mari kita mulakan gegar untuk bulan ini .. Kali ni ada hadiah yer ... Bagi yang berminat nak sponsor , sila email kepada BENASHAARI@YAHOO.COM .. Segera yer ..

OK... masa untuk mulakan ... Bagi yang berminat nak join ... sila sediakan satu entri khas ...
  1. Letak banner yang aku sediakan tu ..
  2. Tajuk : BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011 dan linkkan ke entri ini ..
  3. Tu jer .. Tinggalkan link di ruangan entri ini ..  TOLONG POST SEKALI JE URL TU YER !
Hadiah setakat ini 
  1. 3x domain untuk setahun
  2. 3x RM 30 Prepaid dalam malaysia jer yer .. hehe...
  3. ???
Kalau berminat untuk menjadi salah seorang penaja , sila email.. Tarikh tutup  ... 10 pagi pada 9hb May 2011 ...






20 comments:

Belog MTT said...

toinkkk toinkkk~ MTT singgah dari blog Incik Ben..Klw sudi meh la skodeng.. :)

http://lailyqaisyirah.blogspot.com

en solo said...

jom gegar ramai-ramai...
good luck !!!~


- 700 dah... sekarang ni 800 pulak...
http://solomolo.blogspot.com/

si kenit comel said...

datang dari blog Abg Ben ^_^
folow u:) slamat berkenalan dude!!

http://sikenitcomel.blogspot.com/

sue perbs.. said...

MTT slalu no 1 komen... heh... sy gegar sini n follow juga

http://sueperbs.blogspot.com/

yuhanis said...

Hye2.....salam gear dr blog abg ben!

U've been followed!

Follow me too!

http://www.yuhanis-pinkaholics.blogspot.com

imaza93 said...

gegarr :)

sudi singgah la blog ima ,


http://imaza93luvgreen.blogspot.com .

Fauzie Jasmani said...

Singgah gegar blog ni dulu..

UpProfits Latest Entry : [Hangat] Oh! Indahnya Alam Perkahwinan..

ainol akasyah said...

jom menggegarkan lagi segmen abg ben..dtg sini nak melwat blog kamu yang cantik..sudi2 jenguk & follow la balik di WARKAH AKASYAH BLOGSPOT

Kei Seichi said...

singgah dari belog abg ben...
gegar sini!

jom dapatkan header free kat belog saya...
http://geekzster.blogspot.com/

Ros Anisza said...

salam perkenalan.....mari kita gegar beramai-ramai...

✿ cik nia ™ ヅ ✿ said...

singgah sini nak gegar belog orang =)

Ly_Tulip said...

Memula kan gegaran di sini.. Segment gegaran yang lepas x sempat nak abeh kan... Harap segment gegaran kali ni sempat la sy abeh kan... Heheh :)

Kalo free, meh la jengok sy plak.... :)

*Peace Yo! :)

HajarRasdi [BdkKck] said...

Singgah sini datang nak bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi.

KEBABOOMMM!! lari lari!! Blog dah berkecai!

Haha.. main2 saja. Salam singgah tuan blog.. ^_^

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
Nadh datang dengan fullset pakaian keselamatan ni,
berat pala dengan helmet aih. kaki pn sama ng safety shoes..
tak bleh lama2 sebab ni nak kena lari dah p tempat selamat since gegaran kan sini hebat sangat.
Salam ziarah dari Nadh. Jaga diri ya.. :D

Rajin2 jemputlah melihat Layang-Layang Nadh

elmiesya said...

tumpang singgah kejap tau. letih jalan2 dari blog ben ashaari. kalau senang2, datanglah ke rumah. kalau rasa nak tambah seorang lagi follower, follow la blog ni. gerenti follow balik. janji ditepati. salam perkenalan
http://cintaelmiesya.blogspot.com/

imnabila said...

kasi gegar blog dier !!
hehhe.. singgah dr blog abg BEN..
nice blog..
keep writing yaww ~ :)

singgah-singgah la blog kite.. :)

Cik Sue said...

cik sue datang gegar kumpulan 2...

salam perkenalan... =D

nabila faryzza said...

singgah menggegar kt sini :)

ain dzaya said...

gogarr yop di sini...=)
datang sini...dari belog ida...hehe

post bru utk kaum blogger ONLY..jom tgk.. if sudi follo skali utk taw perkmbgn ..follo dk chumil nie skali :)

Arol Mubin said...

Hai! Nak berkenalan boleh? Hehe. Arol Mubin datang gegar di sini! :)

Entri terbaru : Header Blog Arol Mubin Cantik Dan Kemas - Betul Ke? :D